Udflugt til Jesperhus Blomsterpark

For 3. År i træk !
Så nu må det være en tradition at Friplejehjemmets beboer, medarbejder og nogle Frivillige tager på udflugt. I år havde de medarbejdere der har arrangeret turen valgt at honorere et ønske blandt beboerne om at komme i Jesperhus Blomsterpark. For nogle var det aller første gang. For andre satte det hukommelsen igang, for hvornår var det nu det var, at man sidst havde været i Blomsterparken???
Solen stod flot over de frisk grønne marker og de stærk gule raps marker, da vi kørte fra Bedsted til Næssund færgeleje. Fjorden spejlede solens stråler og sejlturen bød på den flotteste udsigt til Thy, men også til Mors. Vi kom til Jesperhus Blomsterpark ad de små snoede veje gennem skov og ad bagvejen.
I parken startede vi med kaffe og kringle, hvorefter alle fik en tur rundt i parken med Jernhesten. En go og overkommelig måde at se hele parken på. Der blev hygget i solskinnet og i læ for vinden. Der blev snakket, grinet og lavet sjovt hinanden imellem.
Til frokost var der buffet med lækkert mad, før vi skulle med busserne hjem retur til Friplejehjemmet, hvor vi var fremme 14.45.