Nu bliver det lidt bedre

Torsdag den 2. juli kan vi igen slå dørene op til Friplejehjemmet. Så er besøg igen mulige både ude og inde. Det er vi rigtigt glade for, men vi er endnu ikke tilbage ved tiden før Covid-19! Vi har desværre set smittespredning i både Hjørring og Vesthimmerlands Kommuner. Thisted Kommune kan derfor, ved stort smittetryk, genindføre restriktioner evt. begrænsning af antal besøg.

Besøgene skal fortsat foregå med behørig hensyntagen til Sundhedsstyrelsens anbefalinger:

Du må ikke komme på besøg, hvis du har symptomer på sygdom. Dette gælder alt fra forkølelse, ondt i halsen og alment ubehag til muskelsmerter, tør hoste og feber. Du skal have været uden symptomer i 48 timer inden besøget. Vil du føle dig mere tryg, så kan vi anbefale, at du får lavet en test, inden du påbegynder besøg på Friplejehjemmet. Du kan bestille tid til test på www.coronaprover.dk

  • Vask eller afsprit hænder som det første når du ankommer, og igen når du går.
  • Vask eller afsprit hænder hyppigt og grundigt, og altid efter du har hostet, nyst eller pudset næse.
  • Host og nys i ærmet eller i et engangslommetørklæde. Bruger du engangslommetørklæde, så læg det i en lukket skraldepose med det samme, og vask eller sprit hænder lige efter.
  • Undgå så vidt muligt at røre ved ting under dit besøg. Dette gælder særligt for fælles kontaktflader som f.eks. bordplader og håndtag. Men også ting som f.eks. pyntegenstande.
  • Hold for forsigtighedens skyld 2 meters afstand til den person, du besøger.
  • Undgå så vidt muligt fysisk kontakt med den du besøger f.eks. kram, håndtryk og kindkys. Hvis det ikke er muligt at undgå fysisk kontakt og holde afstand, er det vigtigt at kontakten er kortvarig, og at du og den du besøger vasker hænder eller bruger håndsprit lige efter.

Ved ankomst til Friplejehjemmet stiller vi både håndsprit og masker til rådighed for dig, som besøgende. Vi beder dig om at gå direkte til din pårørendes lejlighed og ikke tage ophold i fællesarealerne.

Vores anbefaling er fortsat, at besøget foregår udendørs på terrasser og altaner eller med en gåtur, begge dele hvis vejret tillader det,

I skal ikke længere booke tid til besøg, men vi anbefaler fortsat, at I orienterer os om besøgstidspunkt, så både din pårørende og medarbejderne er forberedt på besøget. Friplejehjemmets nr. 97 97 77 55.

Vi synes fortsat at en kaffekurv er en fantastisk ting under et besøg. Den er I jo selvfølgelig velkommen til at medbringe.

Vi byder jer igen hjertelig velkommen på Friplejehjemmet – til besøg med omtanke.