Ledige stillinger

opslået 12-04-2024

Vi søger en social- og sundhedsassistent 

Vi har en ledig social- og sundhedsassistent stilling på 30 timer/uge med blandede vagter dag – aften. Arbejde hver 2. eller 3. weekend. Mulighed for ekstra vagter. Med ansættelse snarest.

Friplejehjemmet Bedsted Thy er selvejende med bestyrelsen som øverste myndighed. 

”Vær mod andre som du vil, de skal være mod dig.”

Friplejehjemmet Bedsted Thy har 24 lejligheder fordelt på 2 etager med en varm hjemlig  atmosfære. Vi ønsker at skabe et hjem, hvor man kan mærke at livet leves i nærvær og værdighed med respekt for den enkelte beboers ønsker og behov. Vi lægger vægt på et trygt og rummeligt hjem for alle, såvel beboere, pårørende som frivillige og ansatte.

Vi søger ,en kollega, som brænder for at arbejde med ældre mennesker, i et hus med blandet 

beboersammensætning, og det at gøre en forskel for hverdagslivet. En der sætter fagligheden højt og kan tage selvstændige beslutninger, er fleksibel og omstillingsparat og kan se muligheder frem for begrænsninger. 

Så har du nemt til smil, er fagligt robust og vil gerne være med til at skabe en god hverdag for vores beboere , er det dig vi står 091 mangler. 

Løn og ansættelsesforhold jf. gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Anne Katrine Lier, tlf. 23 37 87 82 eller afdelingssygeplejerske Louise Mortensen, tfl. 97 97 77 55.

 Har stillingen din interesse så send en ansøgning, uanset om du tidligere har sendt en uopfordret ansøgning. Grundet Persondataforordning, vær opmærksom på ikke at skrive fulde CPR-nr. i ansøgning. 

Ansøgning vedlagt: eksamensbevis, CV, straffeattest samt relevante oplysninger att. til Anne Katrine Lier, sendes til Friplejehjemmet Bedsted Thy, Tværgade 7. 7755 Bedsted Thy, eller pr. mail til sekretær Line Høj Andresen: linh@friplejehjem.dk

Vi holder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning.