Ledige stillinger

Vi har en ledig social-og sundhedsassistent stilling på 30 timer/uge med skiftende vagter dag-aften eller dag-nat. Arbejde hver 3. weekend. 

Ansættelse pr 1 november 2023 eller snarest derefter. 

Friplejehjemmet Bedsted Thy er selvejet med bestyrelsen som øverste myndighed. 

“Vær mod andre som du vil, de skal være mod dig” 

Friplejehjemmet Bedsted Thy har 24 lejligheder fordelt på 2 etager med en varm hjemlig atmosfære. Vi ønsker at skabe et hjem, hvor man kan mærke at livet leves i nærvær og værdighed med respekt for den enkelte beboers ønsker og behov. Vi lægger vægt på et trygt og rummeligt hjem for alle, såvel b(3boere, pårørende som frivillige og ansatte. 

Vi søger en kollega, som brænder for at arbejde med ældre mennesker, i et hus med blandet beboersammensætning, og det at gøre en forskel for hverdagslivet. En der sætter fagligheden højt og kan tage selvstændige beslutninger, er fleksibel og omstillingsparat og kan se muligheder frem for begrænsninger. 

Så har du nemt til smil, er fagligt robust og vil gerne være med at til skabe en god hverdag for vores beboer, er det dig vi står og mangler. 

Løn og ansættelsesforhold jf. gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Anne Katrine Lier tlf. 23 37 87 82 eller afdelingssygeplejerske Louise Mortensen tlf. 97 97 77 55 

Har stillingen din interesse så send en ansøgning, uanset om du tidligere har sendt en uopfordret ansøgning. Grundet Persondataforordning, vær opmærksom på ikke at skrive fulde CPR-nr. i ansøgning. 

Ansøgning vedlagt eksamensbevis, CV, straffeattest samt relevante oplysninger att. til Anne Katrine Lier, sendes til Friplejehjemmet Bedsted Thy, Tværgade 7, 7755 Bedsted Thy, eller pr. mail til sekretær Line Høj Andresen linh@friplejehjem.dk 

Senest mandag. 25/9 2023 kl. 08.00. Samtaler afvikles torsdag d. 28/9. 2023