Friplejehjemmet søger leder

Vil du lede ”et Friplejehjem i særklasse”? Evner du at lede og udvikle fagligheden, give ansvar til dine medarbejdere og sikre, at Friplejehjemmets værdier står helt klare i alt hvad du gør? Så er jobbet som leder af Friplejehjemmet Bedsted Thy måske noget for dig.

Friplejehjemmet har hjemme i det gamle elværk i Bedsted. Det er moderne og funderet i et stærkt værdisæt, hvor den enkelte beboer sættes i centrum. Den kommende leder får til opgave, at videreføre driften og sikre en fortsat høj kvalitet, hvor beboerne føler sig hjemme, de pårørende er tilfredse og medarbejderne er motiverede. Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal kunne lede Friplejehjemmet med alt hvad det indebærer, så vi forventer, at du har en vis ledelseserfaring.

Ansøgningsfristen er 10. juni 2020 og du kan læse mere om stillingen her