Herrer på tur efter to persons cykel i Vildbjerg

Tage, Ejgil og Jørgen var med pedel Ole i Vildbjerg efter endnu en cykel. I vil høre meget mere om cyklen senere, men her vil vi berette om en herre tur. De fire herrer drog afsted fredag kl. 9.30 i Friplejehjemmets bus til Vildbjerg. Spøgen gik på “hvem skal cykle hjem, hvis nu cyklen ikke kan være i bussen?” Kaffekurven nåede de herrer ikke, for pludselig var tiden gået !!!!! Toiletplanen var klar, men de herrer mente, der nok var et træ på vejen til Vildbjerg, men det blev slet ikke nødvendigt med et stop !
Fremme ved fabrikken fik de herrer en rundvisning og en fremvisning af cyklen. Lige noget for de herrer.
Cyklen blev læsset og heldigvis kunne den komme ind i bussen. Turen gik hjemad og de herrer vendte hjem til et frokost bord på torvet med en enkel kold til maden. Herre snakken gik om en rigtig cykel lavet på en fin fabrik, hvor man fik en fantastisk god service.
Cyklen er blevet prøvet, men indvielsen bliver en hel anden historie, som I får når den tid kommer.