Friplejehjemmets 4. “Før sommerferie fest”

Festen er for beboere, pårørende, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. Der var dækket op til 84 personer i Salen, som skulle have tid og oplevelser sammen. Fællesskabet og samarbejdet har brug for, at vi mødes under andre omstændigheder end hverdagens opgaver og udfordringer. Salen var så fin pyntet, så det passede i stilen med de fine invitationer, bordkortene og sanghæfte. Rammerne for en dejlig fest var sat op og hurtig fyldte alle gæsterne salen med stemning. Sommeren var over os og det var varmt i Salen trods åbne døre og vinduer, men alle klarede det. Kristina Højbak underholdt os med sang, og vi sang sammen med hende. Fælles sang fyldte salen og gav netop glæden ved fællesskab. Tusind tak for festen. En særlig tak til tovholdere Anja og Eva, de frivillige borddækkere, Heidi og Kirsten for blomster og pynt. Tak til alle der har gjort det muligt, at vi sammen kunne have en dejlig fest.